El mercat de lloguer de luxe segueix en auge a nivell global, especialment a les grans ciutats. Un estudi d’una consultora immobiliària analitza els preus dels lloguers més exclusius i assenyala Dubai, Bangkok i Lisboa com les ciutats amb més increments en aquest sector durant el primer semestre de l’any i a Apialia t’expliquem aquesta anàlisi.

L’informe revela un creixement del 2,2% al mercat global de lloguer de luxe durant els primers sis mesos de l’any. Tot i això, les tres ciutats esmentades destaquen amb augments més significatius: Dubai amb un 12,1%, Bangkok amb un 9% i Lisboa amb un 7,5%.

Els experts en aquesta investigació a Portugal comenten que l’alça dels lloguers ‘prime‘ a Lisboa es deu a una creixent demanda, majoritàriament d’estrangers, així com a la limitada oferta de propietats d’alta gamma disponibles. A més, destaca que Lisboa s’està posicionant a nivell internacional gràcies a la seva qualitat de vida, cosa que suggereix que els preus continuaran pujant.

D’altra banda, Dubai i Lisboa han liderat el creixement al mercat de lloguer de luxe a causa de l’elevada demanda de propietats d’alta qualitat. Així mateix, Bangkok ha experimentat un augment de la demanda després de la pandèmia.

En quart lloc del rànquing hi ha Atenes, amb un increment del 4,6%, superant altres ciutats que van registrar augments inferiors al 4%, com Los Angeles i San Francisco.

Pel que fa a Espanya, l’informe destaca Barcelona al setè lloc amb un augment proper al 4% ia Madrid a la posició número 12, amb un increment superior al 2%.

Finalment, a Àsia, el descens més important en els preus de lloguer de luxe es va produir a Singapur amb un -4,5%. Altres ciutats xineses com Hangzhou, Shenzhen, Guangzhou i Shanghai també van registrar caigudes menors al -1,5%. Només Sydney i Ginebra van mantenir preus estables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.