logo

Formació

El mercat immobiliari evoluciona a un ritme vertiginós. Gairebé tant com les necessitats dels teus clients, cada vegada més digitalitzats.

Volem que aprenguis a avançar-te a aquests canvis per adaptar-te a ells amb agilitat. I per això t'oferim un programa de formació anual gratuïta que et capacita per desenvolupar les habilitats personals necessàries que et permetran evolucionar personal i professionalment, transformar el teu model de negoci i créixer.

El teu creixement immobiliari és un dels nostres objectius i ets al millor lloc per aconseguir-ho. Perquè t'envoltes de companys/es que, com tu, estan obstinats a millorar els seus resultats i, a més, estan disposats a compartir amb tu la seva recepta de l'èxit. I això és el que fem de manera estructurada en les nostres sessions de best practices, on les agrupacions intercanvien coneixement i s'enriqueixen mútuament.

I és que les oportunitats d'aprendre, quan comences a col·laborar de forma professional amb altres API com tu, estan per tot arreu. Nosaltres ens encarreguem de donar-les-his forma perquè puguis aprofitar-les.

Aquí pots consultar les sessions formatives que tenim previstes.